Cooper800 Tender(sloep)

De Cooper800 Tender is vernieuwend. Een stijlvolle rompvorm met een comfortabel strak interieur. Zeer compleet geleverd met de “cabrio” buiskap en een verzonken bimini (onder achterdek) als standaard.
Ook standaard heeft de Cooper800 Tender teak op de rand (potdeksel) en op de kuipvloer en de motorkist.

De eigenschappen van de Cooper800 Tendersloep

Een paar eigenschappen: door een efficiënte rompvorm vaart de Cooper800 Tender zeer snel met kleine motoren, bv. met 29 pk haalt de Tender 22 km/u en met 54 pk haalt de Tender 30 km/u (goed voor bv. wake-boarden).
Het dashboard is een geheel eigen Cooperstudio ontwerp en de zitting achter het stuur is in hoogte verstelbaar waardoor er een goed zicht is bij alle omstandigheden.
De ruime bergruimte voorin is toegankelijk middels twee deurtjes vanuit de kuip of via een groot luik in het voordek. Eventueel kan hier ook een vast toilet in gemonteerd worden met een speciale CooperCover.
Het zwemplatform van de Cooper800 Tender heeft een ingebouwde zwemtrap, en dit is de favoriete plek gebleken voor kinderen. Ook is het platform handig voor b.v. aanleggen of waterskiën / wake-boarden.
Kortom een zeer doordacht ontwerp met unieke nieuwe Cooper eigenschappen!

Een Cooper800 Tender kopen naar eigen smaak

Wij leveren onze Cooper800 Tender op maat, dit houdt o.a. in dat u kunt kiezen voor bv. kleurstelling van: de romp, het interieur, bekleding, buiskap etc., houdt u hierdoor rekening met een levertijd van rond de 6 weken.
Al onze Cooper Tenders worden geleverd met een CE keurmerk en twee jaar volledige garantie.
U bevindt zich in: cooper800