Cooper745E Sloep

De Cooper745E sloep is de electrische versie van de “gewone” Cooper745. Electrisch varen, iets voor u?
Wij denken van wel; voor bijna dezelfde prijs als een diesel versie bieden wij electrisch varen aan.
Dit houdt bij de Cooper745E sloep in dat er een complete Mastervolt installatie gebruikt wordt.

Eigenschappen van de CooperE745 electrische sloep

U kunt 12 uur varen bij 8 km per uur, 6 uur varen bij 12 km per uur. Volledig opladen in 8 uur.
Schoon en bovenal: stil. Geen motorbeurten meer, geen winterklaar maken meer. Verder is het dezelfde sloep als de normale Cooper745 sloep; van alle gemakken voorzien.
De standaard sloep is voorzien van een “cabrio” buiskap die, naar beneden gevouwen, een vlak voordek met veel ruimte biedt voor zonnen of loungen. Ook voor kinderen is dit de favoriete plek op de sloep.
Indien de kap omhoog staat kunnen er met gemak 6 volwassenen droog zitten en kan de stuurman, middels een verhoogd kussen, nog over de kap heen kijken. De sloep wordt geheel afgesloten met een verlengtent over de gehele achterkant die aan de buiskap vast geritst wordt.

De electrische sloep met een iets andere indeling

Ook qua stabiliteit is de Cooper745E zeer comfortabel. Door de ideale rompvorm is het een hele stabiele sloep waar je makkelijk instapt zonder te “wiebelen”. De aanpassingen aan de indeling van de Cooper745E zijn de bakskisten die normaal bergruimte zijn. Deze hebben we gebuikt voor de twee accubanken. Maar aangezien de electrische motor vele malen kleiner is, hebben we de motorkist grotendeels als bergruimte ingedeeld. Eenvoudig te bereiken en centraal in de sloep.
Indien u meer vermogen, een snellere laadtijd of een grotere actieradius wilt, kunnen wij het electrische systeem van de Cooper745E sloep aan uw wensen aanpassen.
De Cooper745E wordt geleverd met een CE keurmerk en twee jaar volledige garantie.
U bevindt zich in: cooper745E