Cooper745 Sloep

De Cooper745 sloep, zoals ook onze andere modellen, is een zeer complete sloep die klaar is om te varen. De standaard versie van de Cooper745 heeft alles in zich en is van alle gemakken voorzien. Voor diegene die zelfs nog meer comfort willen, kunnen we extra luxe bieden, zie hiervoor de optie pagina. De standaard sloep is voorzien van een “cabrio” buiskap die, naar beneden gevouwen, een vlak voordek met veel ruimte biedt voor zonnen of loungen. Ook voor kinderen is dit de favoriete plek op de sloep. Indien de kap omhoog staat kunnen er met gemak 6 volwassenen droog zitten en kan de stuurman, middels een verhoogd kussen, nog over de kap heen kijken. De sloep wordt geheel afgesloten met een verlengtent over de gehele achterkant die aan de buiskap vast geritst wordt.

Eigenschappen Cooper745 Sloep

Ook qua stabiliteit is de Cooper745 zeer comfortabel. Door de ideale rompvorm is het een hele stabiele sloep waar je makkelijk instapt zonder te “wiebelen”.
cooperyacht werkt alleen met de beste materialen op de markt. Het polyester van de sloep wordt geleverd door DSM en voor het onderwaterschip wordt gebruikt gemaakt van een speciale DSM Vinylester (soort polyester) wat een osmose-vrije sloep garandeert. Ook op lange termijn.
De motoren voor al onze sloepen worden door Yanmar geleverd met een volledige garantie van twee jaar en op cruciale onderdelen zelfs vijf jaar. Yanmar staat voor probleemloze motoren met een wereldwijd dealernetwerk. Kortom de ideale motoren voor onbezorgd varen op uw sloep!

De sloep naar eigen wensen samenstellen en kopen

Wij leveren sloepen op maat; naar uw keuze van o.a. kleurstelling van: de romp, het interieur, bekleding, buiskap etc., houdt u hierdoor rekening met een levertijd van rond de 6 weken.
Al onze sloepen worden geleverd met een CE keurmerk en twee jaar volledige garantie.
U bevindt zich in: cooper745