Cooper1000 Cabin

De is een totaal nieuw concept. Een stijlvolle rompvorm met een zeer uitgebreid interieur. Ook hier een zeer uitgebreid basisproduct waar er maar een paar opties resteren om voor te kiezen. De Cooper1000cabin heeft ook standaard teak op de rand (potdeksel) en op de kuipvloer. Het zwemplateau (XXL) is extreem van formaat waarmee deze als volwaardige verblijfsplaats gezien kan worden.

Eigenschappen Cooper745 Cabin

Een paar eigenschappen: door een efficiënte rompvorm vaart de Cooper1000 cabin zeer snel met kleine motoren, bv. met 54 pk haalt de Tender 20 km/u en met 160 pk haalt deze Tender bijna 40 km/u. Er zijn voor de liefhebbers grotere motoren zoals bijvoorbeeld de Yanmar-260 Pk.
De dubbele positie van de stuurman maakt het aangenaam om ‘cosy’ op snelheid te varen.
De cabin is voorzien van 2 slaapplaatsen, een wasbak en een vaste toiletinrichting. De dubbele ramen zorgen voor volledig daglicht in deze cabin en kunnen uiteraard open voor verkoeling. Het zonnedek is gemaakt om tijdens het varen te liggen maar kan ook met behulp van de ruggensteun tot een zitplaats gebruikt worden. Dat het voordek als volwaardig zonnedek gebruikt gaat worden zal duidelijk zijn. Het zwemplateau van de Cooper1000 cabin is extreem van formaat.
Kortom een zeer doordacht ontwerp met unieke nieuwe Cooper eigenschappen!

Een Cooper1000 Cabin kopen naar eigen smaak

Wij leveren onze Cooper1000 cabin op maat, dit houdt o.a. in dat u kunt kiezen voor bv. kleurstelling van: de romp, het interieur, bekleding, buiskap etc. Al onze Cooper Tenders worden geleverd met een CE keurmerk en twee jaar volledige garantie.
U bevindt zich in: cooper1000